Δήμος Πωγωνίου

×

Μήνυμα

Failed loading XML... Specification mandate value for attribute async attributes construct error Couldn't find end of Start Tag script line 1 Opening and ending tag mismatch: head line 1 and script Opening and ending tag mismatch: html line 1 and head Extra content at the end of the document

Διαχειριστής

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023 07:11

Πρόσκληση για Επιτηρητές ΑΣΕΠ

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων προσκαλεί τους/τις ενδιαφερόμενους/ες τακτικούς υπαλλήλους του δημοσίου, που υπηρετούν στην περιοχή της περιφερειακής ενότητας Ιωαννίνων, κατά προτίμηση εκπαιδευτικούς ή και μόνιμους υπάλληλους ν.π.δ.δ. ή των ο.τ.α. πρώτου και δεύτερου βαθμού, οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν ως επιτηρητές/τριες στον γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ (προκ. 2Γ/2022) που θα διεξαχθεί το:
Σάββατο 04 Μαρτίου 2023 να δηλώσουν τη συμμετοχή τους από την Τρίτη 31-01-2023 έως και την Τρίτη 21-02-2023, επιλέγοντας τουλάχιστον 3 και έως 5 Εξεταστικά Κέντρα.
Εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα ληφθούν υπόψη.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους μέσω του συνδέσμου


https://forms.gle/T1a3pzGavP8BHfFTA


Οι επιτηρητές υποχρεούνται να παρευρίσκονται στους χώρους του ΕΚ μία και μισή (1 1/2 ) ώρα τουλάχιστον πριν από την έναρξη κάθε ενότητας του διαγωνισμού.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 52/2022 Απόφαση του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ


1320/τ.Β'/21-03-2022), «Υπεύθυνος αίθουσας και επιτηρητής απαγορεύεται να είναι σύζυγος ή συγγενής εξ αίματος ή εξ αγχιστείας μέχρι και του τρίτου βαθμού με υποψήφιο που διαγωνίζεται στο ίδιο εξεταστικό κέντρο ή παράρτημα εξεταστικού κέντρου. Σχετική δήλωση παραδίδεται στον πρόεδρο της αρμόδιας επιτροπής ή στον γενικό επόπτη ή τον επόπτη εξετάσεων πριν από την έναρξη του διαγωνισμού».

Επιπρόσθετα, καθώς η αμοιβή σχετίζεται άμεσα με τις ώρες απασχόλησης, για


περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέχουν στην σελίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων https://dide.ioa.sch.gr/.

Από τη Διεύθυνση


Δ/θμιας Εκπ/σης Ιωαννίνων

Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι σήμερα Τετάρτη 15-2-23  μετά τις 3μ.μ. θα «ανέβει στον αέρα» η νέα και ανανεωμένη ιστοσελίδα του Δήμου Πωγωνίου.

Ζητούμε συγνώμη για ενδεχόμενες δυσλειτουργίες κατά τις πρώτες ώρες. Οποιοδήποτε πρόβλημα θα αποκατασταθεί άμεσα, αφού γίνουν οι απαραίτητες ρυθμίσεις.

Παραδόθηκε στην Π.Ε.Δ. Ηπείρου η μεγάλη ανθρωπιστική βοήθεια που συγκέντρωσαν οι δημότες του Δήμου Πωγωνίου. Οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Γαλίτσης Νίκος, Γιούνης Αναστάσιος και Μιχάλης Σιούτης καθώς και ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Γρηγόρης Μποντίνης μετέφεραν το μεγάλο όγκο που περιελάμβανε κλινοσκεπάσματα, ρούχα, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης κι ευχαριστούν, για μία ακόμη φορά, τους δημότες για τη συγκινητική και άμεση ανταπόκριση στην έκκληση βοήθειας.

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 09:18

ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ LEADER

Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ Α.Ε. Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης με διακριτικό τίτλο «ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕ», ως υποψήφια Ομάδα Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ), πρόκειται να
διοργανώσει ημερίδα διαβούλευσης/ενημέρωσης για τον τοπικό πληθυσμό και φορείς της περιοχής, με στόχο την πληροφόρηση και τον σχεδιασμό της Στρατηγικής του νέου τοπικού
προγράμματος LEADER.


Καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να παραστούν στην ημερίδα που θα γίνει την Τετάρτη 22-2-2023 και ώρα 18.00 π.μ. στην αίθουσα του ΚΔΑΠ στον Παρακάλαμο.

 

 

Κάτι παραπάνω από συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των δημοτών στο κάλεσμα του Δήμου Πωγωνίου και της ΠΕΔ Ηπείρου για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους συνανθρώπους μας σε Τουρκία και Συρία.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή άρχισαν να συγκεντρώνουν είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, ρούχα και κλινοσκεπάσματα αποδεικνύοντας ότι η αλληλεγγύη αποτελεί πρώτη αξία.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Μιχάλης Σιούτης ευχαριστεί ιδιαίτερα όσους ανταποκρίθηκαν σημειώνοντας μεταξύ άλλων: «Η άμεση ανταπόκριση των δημοτών μας είναι αξιοσημείωτη. Μέσα σε λίγες μόλις ημέρες συγκεντρώθηκε μία μεγάλη ποσότητα από είδη πρώτης ανάγκης που θα ανακουφίσουν, έστω και για λίγο, τους συνανθρώπους μας που συνεχίζουν να βιώνουν αυτή την τεράστια καταστροφή. Η σκέψη μας είναι μαζί τους και θα είμαστε παρόντες σε ό, τι μπορούμε να συνδράμουμε».

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη για τη σχέση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τους θεσμούς του Ευρωκοινοβουλίου παραχώρησε ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κωνσταντίνος Καψάλης στους μαθητές του Λυκείου Δολιανών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

Αντιπροσωπεία των μαθητών, συνοδευόμενη από τη Διευθύντρια του σχολείου κ. Καρβούνη Γεωργία και την υπεύθυνη καθηγήτρια κ. Τάτση Σωσσάνα, επισκέφθηκαν το πρωί το Δήμαρχο με μία μεγάλη ατζέντα ερωτήσεων για την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ρόλο των Δήμων.  Το «δημοσιογραφικό δαιμόνιο» των μαθητών επεκτάθηκε στη συνέχεια και σε μία σειρά άλλων θεμάτων που αφορούν τα σχολεία αλλά και το Δήμο Πωγωνίου γενικότερα.

 Ο κ. Καψάλης συνεχάρη τους μαθητές και εκπαιδευτικούς τόσο για τη συμμετοχή τους στο συγκεκριμένο πρόγραμμα όσο και για τις καίριες ερωτήσεις, δηλώνοντας ότι ο Δήμος Πωγωνίου είναι στο πλευρό τους. «Μέσα από το ευρωπαϊκό αυτό πρόγραμμα σας δίνεται μία εξαιρετική ευκαιρία που αξίζει να αξιοποιήσετε στο έπακρο. Η γνώση γύρω από τη λειτουργία και το ρόλο των Οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης μπορεί να σας φανεί χρήσιμη σε πολλά επίπεδα. Σας συγχαίρουμε για τη συμμετοχή σας και θα είμαστε αρωγοί σε κάθε σας βήμα» τόνισε ο κ. Καψάλης.

Στόχος του προγράμματος «Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» είναι η προβολή των αξιών του κοινοβουλευτισμού και της πολιτικής δημοκρατίας στην Ευρώπη, η βασική εκμάθηση θεμάτων που αφορούν στη δομή, στη λειτουργία και στο ρόλο των Οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ιδιαίτερα δε του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, καθώς και η κατανόηση του πολιτικού και νομοθετικού πλαισίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των δικαιωμάτων των Ευρωπαίων πολιτών. 

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2023 10:35

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η Ο.Ε. ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ

Συνεδριάζει την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023 στις 12 το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Πωγωνίου. Η ημερήσια διάταξη επισυνάπτεται.

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 11:02

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 13-02-2023

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 78 του Ν. 4954 / 2022 και της ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ του ΥΠ.ΕΣ. αριθμ. 375 / Α.Π.39167 / 2-6-2022 καθώς και τις σχετικές διατάξεις του Δ.Κ.Κ. , για τη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, σας προσκαλούμε να προσέλθετε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα διεξαχθεί τη ΔΕΥΤΕΡΑ 13η Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 18.00 ,

Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΣΤΟ ΔΕΛΒΙΝΑΚΙ - ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ Δ.Ε. ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΟΥ

Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΓΚΟΓΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΕΛΒΙΝΑΚΙ


ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Έγκριση παράτασης της υπ’ αριθμ. πρωτ. 2358/15-4-2022 σύμβασης προμήθειας υγρών καυσίμων κίνησης και ελαιολιπαντικών - αντιψυκτικών Δήμου Πωγωνίου.
2. Έγκριση παράτασης της υπ’ αριθμ. πρωτ. 2333/14-4-2022 σύμβασης προμήθειας υγρών καυσίμων (πετρελαίου θέρμανσης) για την εξυπηρέτηση των λειτουργικών αναγκών του Δήμου Πωγωνίου.
3. Εκμίσθωση λημμάτων υλοτομιών των συστάδων: 2δ & 6β του Δημοτικού Δάσους Βασιλικού.
4. Έγκριση ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ για την υλοποίηση του Έργου: «Ανάδειξη – Ανάπλαση Ιστορικών Θέσεων Μαχών Έπους 1940 το Καλπάκι - Μνημείο Πεσόντων στη θέση «Βουρλιάσος»
5. Έγκριση χορήγησης από ΔΕΔΔΗΕ Νέας Παροχής Ισχύος 135 ΚWA , για το ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΥ.
6. Έγκριση 1ης κατανομής ΣΑΤΑ 2023.
7. Προγραμματισμός προσλήψεων έκτακτου προσωπικού (Ανταποδοτικά) έτους 2023 του Δήμου Πωγωνίου.
8. Προγραμματισμός ανθρώπινου δυναμικού δημόσιας διοίκησης 2023-2026 Δήμου Πωγωνίου.
9. Έγκριση εκδηλώσεων ΑΠΟΚΡΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2023.
10. Επιχορήγηση Αθλητικών Σωματείων.
11. Έγκριση παροχών ύδρευσης εκτός οικισμού.
12. Ανταλλαγή αγροτεμαχίων [Αίτηση: «ΒΙΚΟΣ Α.Ε.]
13. Παραχώρηση ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ [Έγγραφο Συλλόγου Εργαζομένων της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.»].

Με την υπ΄αριθμ. 1629/12-1-23 απόφαση του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δυτ. Μακεδονίας επικυρώθηκε η  έγκριση προϋπολογισμού και ΟΠΔ έτους 2023 Δήμου Πωγωνίου.

Δείτε τα συνημμένα αρχεία.

Σελίδα 1 από 336
Βρίσκεστε εδώ: Home Υγεία - Φαρμακεία Διαχειριστής