Δήμος Πωγωνίου

×

Μήνυμα

Failed loading XML... Specification mandate value for attribute async attributes construct error Couldn't find end of Start Tag script line 1 Opening and ending tag mismatch: head line 1 and script Opening and ending tag mismatch: html line 1 and head Extra content at the end of the document
Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2017 07:29

ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ Ο.Π.Δ. ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2017

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Τον προϋπολογισμό εσόδων και το Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης για το οικονομικό έτος 2017 ενέκρινε στην τελευταία του συνεδρίαση, το Δημοτικό Συμβούλιο Πωγωνίου.

Στόχος της δημοτικής αρχής είναι η αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων και η ανάπτυξη της περιοχής του Πωγωνίου, μέσω εκτέλεσης έργων και υλοποίησης ενός στρατηγικού σχεδιασμού.

Ο προϋπολογισμός, ύψους 7.684.440,63€, αποτυπώνει ωστόσο τις συνέπειες της συνεχούς περικοπής πόρων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και την προσπάθεια των οργάνων της ώστε να μη γίνει καμία «έκπτωση» στο επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κώστας Καψάλης έκανε λόγο για έναν προϋπολογισμό που καταρτίστηκε με δεδομένο τη συνεχή ύφεση και τις ανάγκες του Δήμου. «Στον προϋπολογισμό αποτυπώνεται ο στόχος μας για κάλυψη των καθημερινών προβλημάτων. Η συνεχής μείωση των πόρων που δυσχεραίνει το έργο της Αυτοδιοίκησης καθώς και η οικονομική κατάσταση που βιώνει η χώρα αυξάνουν το βάρος της κοινωνικής πολιτικής που καλούνται να σηκώσουν οι Δήμοι. Ο στόχος μας είναι διττός, αφενός να αντιμετωπίσουμε τα αυξημένα προβλήματα κι αφετέρου να υλοποιήσουμε το όραμά μας για ανάπτυξη της περιοχής» επεσήμανε ο κ. Καψάλης.

 

Ο προϋπολογισμός επισυνάπτεται.

Διαβάστηκε 3254 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Ιανουαρίου 2017 09:45
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΗΣΣΑΝΗ FACEBOOK »

Προσθήκη σχολίου

Παρακαλώ συμπληρώσε τα υποχρεωτικά πεδία που συμβολίζονται με το (*).
Επιτρέπεται βασική μορφοποίηση με την βοήθεια των κωδικών HTML.
Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά.

Βρίσκεστε εδώ: Home Αρχική Σελίδα ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ Ο.Π.Δ. ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2017