Δήμος Πωγωνίου

×

Μήνυμα

Failed loading XML... Specification mandate value for attribute async attributes construct error Couldn't find end of Start Tag script line 1 Opening and ending tag mismatch: head line 1 and script Opening and ending tag mismatch: html line 1 and head Extra content at the end of the document
Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 10:48

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΩΝ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΩΣΕΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΠΩΓΩΝΙΟΥ

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Την Κυριακή, 19 Μαρτίου και από ώρα 10:00 στα ιδιόκτητα γραφεία της Ομοσπονδίας Αδελφοτήτων και Ενώσεων της Επαρχίας Πωγωνίου συνήλθαν τα μέλη των οργανώσεων της Αποδημίας στην ετήσια Γενική Συνέλευση. Ήσαν παρόντες όλοι οι εκπρόσωποι των Δ.Σ. των μελών και ένα πολύ μεγάλο πλήθος Πωγωνισίων αφού όπως είχε ανακοινωθεί θα παραβρίσκονταν ο Δήμαρχος Πωγωνίου με τους επιτελείς του, για μία λεπτομερή ενημέρωση των απόδημων για το θέμα το τόσο σοβαρό της ανάρτησης των Δασικών Χαρτών.

Πράγματι η Δημοτική Αρχή ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Ομοσπονδίας και ο Πανάξιος Δημαρχός μας μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστο Γκόγκο, τον Αντιδήμαρχο της Δημ. Ενότητας Δελβινακίου κ. Νικόλαο Γαλίτση και τον ιδιαίτερα αγαπητό στους Πωγωνίσιους πρώην πρόεδρο του Δημ. Συμβουλ. κ. Βασίλη Μάτσια αλλά και τον επικεφαλή της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου κ. Δημ. Ντότη ήλθαν και έτσι ήταν όλοι κοντά μας.

Ιδιαίτερα μας ικανοποίησε το γεγονός ότι την υπεύθυνη αυτή ενημέρωση την ανέλαβε ο προϊστάμενος της υπηρεσίας Δασών Ηπείρου, καταξιωμένος Δασολόγος Πωγωνίσιος, καταγόμενος από την Βήσσανη κ. Παναγιώτης Μάνης, ο οποίος με σαφήνεια και υπομονή, απάντησε σε ένα πλήθος ερωτημάτων και έλυσε τις απορίες των συμπατριωτών μας. Ο Δήμαρχος είχε μαζι του και τον κ.Τσουμάνη, Δασολόγο παλαιό σύμβουλο της Δημοτικής Αρχής. Τέλος ο κ. Μάνης μας έκανε γνωστό ότι η υπηρεσία του στην Περιφέρεια Ηπείρου, που στεγάζεται στα Ιωάννινα και συγκεκριμένα στην οδό Μαρίκας Κοτοπούλη 62, περιμένει όποιον Πωγωνίσιο επιθυμεί για τον βοηθήσουν σε όποιο πρόβλημα έχει.

Και από την θέση αυτή, η Ομοσπονδία ευχαριστεί όλους, Δημοτική Αρχή και τους Επιστήμονες, που υποβλήθηκαν σε κόπο και ανταποκρίθηκαν με προθυμία στο καλεσμά μας.

Τώρα για την ιστορία σας ενημερώνουμε ότι τα πεπραγμένα, ο Διοικητικός και ο Οικονομικός Απολογισμός εγκρίθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ από την Γενική Συνέλευση των Μελών της Ομοσπονδίας.

 

 

Εκ της Γραμματείας

 

Διαβάστηκε 3420 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 11:01

Προσθήκη σχολίου

Παρακαλώ συμπληρώσε τα υποχρεωτικά πεδία που συμβολίζονται με το (*).
Επιτρέπεται βασική μορφοποίηση με την βοήθεια των κωδικών HTML.
Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά.

Βρίσκεστε εδώ: Home Αρχική Σελίδα ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΩΝ