Δήμος Πωγωνίου

×

Μήνυμα

Failed loading XML... Specification mandate value for attribute async attributes construct error Couldn't find end of Start Tag script line 1 Opening and ending tag mismatch: head line 1 and script Opening and ending tag mismatch: html line 1 and head Extra content at the end of the document
Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017 07:49

Δελβινάκι: Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση με θέμα «Εξεγέρσεις Ελλήνων στα 400 χρόνια τουρκοκρατίας και η επανάσταση του 1821»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση που οργάνωσε ο Δήμος Πωγωνίου και ο Σύνδεσμος Επιστημόνων Ηπειρωτών στο πλαίσιο των εορτασμών της 25η Μαρτίου, το απόγευμα της Παρασκευής 24 Μαρτίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Ελεύθερου Ανοιχτού Πανεπιστημίου Δελβινακίου «Ηρακλής Βασιάδης».

 

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, ο κ. Προκόπης Φούσας Εκπαιδευτικός-Οικονομολόγος, καθήλωσε κυριολεκτικά το ακροατήριο με την ομιλία του με θέμα «Εξεγέρσεις Ελλήνων στα 400 χρόνια τουρκοκρατίας και η επανάσταση του 1821».


Παρόντες στην εκδήλωση ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κώστας Καψάλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γκόγκος Χρήστος, ο πρώην υπουργός κ. Φούσας Αντώνιος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας κ. Φούσας Στέφανος, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.....

 

ΠΗΓΗ:

http://parakalamoscity.blogspot.gr/2017/03/400-1821.html

http://delvinaki-pogoni.blogspot.gr/

 

Διαβάστηκε 2575 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017 08:27

Προσθήκη σχολίου

Παρακαλώ συμπληρώσε τα υποχρεωτικά πεδία που συμβολίζονται με το (*).
Επιτρέπεται βασική μορφοποίηση με την βοήθεια των κωδικών HTML.
Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά.

Βρίσκεστε εδώ: Home Αρχική Σελίδα Δελβινάκι: Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση με θέμα «Εξεγέρσεις Ελλήνων στα 400 χρόνια τουρκοκρατίας και η επανάσταση του 1821»