Δήμος Πωγωνίου

Πέμπτη, 02 Δεκεμβρίου 2021 10:55

ΕΤΟΙΜΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε αυξημένη ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπίσει τις άμεσες επιπτώσεις από τα έντονα καιρικά φαινόμενα βρίσκεται η Πολιτική Προστασία Δήμου Πωγωνίου.

Το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου συνεδρίασε σήμερα με αντικείμενο το σχεδιασμό των δράσεων για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων, χιονοπτώσεων και παγετού, καθορίζοντας έτσι τις κατευθυντήριες γραμμές για την καλύτερη «εκμετάλλευση» του έμψυχου δυναμικού αλλά και του μηχανολογικού και υλικοτεχνικού εξοπλισμού και των οχημάτων που διαθέτει ο Δήμος.

Ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κωνσταντίνος Καψάλης στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε στα μέτρα πρόληψης που έχει ήδη λάβει ο Δήμος δηλώνοντας παράλληλα την ετοιμότητα των υπηρεσιών. «Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε ό, τι φέρει ο χειμώνας και είμαι βέβαιος ότι με το σωστό συντονισμό θα ανταπεξέλθουμε σε κάθε έκτακτο καιρικό φαινόμενο» σημείωσε ευχαριστώντας συγχρόνως την Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Ηπείρου, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομία για την αγαστή συνεργασία.

Στη συνεδρίαση παρευρέθηκαν καταθέτοντας προτάσεις ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Γκέγκας, ο εκπρόσωπος της Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Ηπείρου κ. Δημοσθένης Γκοδόσης, ο Αναπλ. Διοικητής Α.Τ. Πωγωνίου Υπαστυνόμος Α’ κ. Αλέξανδρος Κύρκας, ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Δελβινακίου κ. Δημήτριος Τάγκας,  εκ μέρους της Πυροσβεστικής Διοίκησης Ιωαννίνων ο Αντιπύραρχος Γεώργιος Νίττας, ο Δημοτικός Σύμβουλος και μέλος του Συντονιστικού Οργάνου κ. Γρηγόριος Μποτίνης, η Προϊσταμένη Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Πωγωνίου κ. Ευμορφία Σίδερη και ο υπεύθυνος γραφείου Πολιτικής Προστασίας Δημου Πωγωνίου κ. Ελευθέριος Λάμπρου.

Διαβάστηκε 577 φορές

Προσθήκη σχολίου

Παρακαλώ συμπληρώσε τα υποχρεωτικά πεδία που συμβολίζονται με το (*).
Επιτρέπεται βασική μορφοποίηση με την βοήθεια των κωδικών HTML.
Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά.

Βρίσκεστε εδώ: Home Αρχική Σελίδα ΕΤΟΙΜΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ