Δήμος Πωγωνίου

×

Μήνυμα

Failed loading XML... Specification mandate value for attribute async attributes construct error Couldn't find end of Start Tag script line 1 Opening and ending tag mismatch: head line 1 and script Opening and ending tag mismatch: html line 1 and head Extra content at the end of the document
Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2022 10:50

Στο πρόγραμμα HOPEgenesis για τη στήριξη της οικογένειας εντάχθηκε ο Δήμος Πωγωνίου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Μία ουσιαστική πρωτοβουλία στήριξης της οικογένειας λαμβάνει ο Δήμος Πωγωνίου συμμετέχοντας στο πρόγραμμα δράσης της HOPEgenesis «Ελπίδα Ζωής» που υλοποιείται σε συνεργασία με την εταιρεία Βίκος Α.Ε.

Το πρόγραμμα δράσης της HOPEgenesis έρχεται να προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες υγείας σε γυναίκες που είναι ήδη έγκυες ή επιθυμούν να τεκνοποιήσουν, προσφέροντας δωρεάν την πλήρη οικονομική κάλυψη εξετάσεων, μετακινήσεων και τοκετού.

Στόχος του προγράμματος είναι η παροχή κάθε βοήθειας στις γυναίκες που κατοικούν μόνιμα σε απομακρυσμένες περιοχές της χώρας, όπως στα χωριά του παραμεθόριου Δήμου Πωγωνίου και κατ’ επέκταση να δώσει λύση στο μεγάλο πρόβλημα υπογεννητικότητας που αντιμετωπίζει η Ελλάδα.

Το πρόγραμμα καλύπτει δωρεάν:

  • Εξετάσεις κατά τη διάρκεια της κύησης
  • Ιατρική παρακολούθηση της ενδιαφερόμενης
  • Το κόστος τοκετού και τη μεταφορά και διαμονή σε τοποθεσία κοντά σε συνεργαζόμενο ιατρικό κέντρο κατά την εβδομάδα του τοκετού.
  • Τη µεταφορά και διαµονή των εγκύων σε ένα από τα συνεργαζόµενα ιατρικά κέντρα κατά τη διάρκεια της εγκυµοσύνης.
  • Τη φροντίδα στην έγκυο σε ένα αξιόπιστο νοσοκοµείο µε αξιόπιστο µαιευτικό προσωπικό και κατάλληλες ιατρικές υποδοµές.
  • Κάθε έκτακτο περιστατικό που τυχόν παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της εγκυµοσύνης.
  • Επιστροφή στο σπίτι στη συνέχεια με όλα τα έξοδα πληρωμένα

Στο πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν, ανεξάρτητα από την οικονομική τους κατάσταση, οι έγκυες γυναίκες μέχρι και την 18η εβδομάδα κύησης ή γυναίκες που επιθυμούν να κυοφορήσουν.

«Στηρίζουμε έμπρακτα το θεσμό της οικογένειας και βρισκόμαστε στο πλευρό όσων επιθυμούν να γίνουν γονείς. Το πρόβλημα της υπογεννητικότητας έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις και σε συνάρτηση με τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες απαιτεί δραστικά μέτρα. Το πρόγραμμα της HOPEgenesis που υλοποιείται σε συνεργασία με την Βίκος Α.Ε. αποτελεί βασικό σύμμαχο για όσους κρατούν ζωντανά τα χωριά μας κι ελπίζουμε να είναι το έναυσμα για να ακουστούν περισσότερες παιδικές φωνές στο Δήμο Πωγωνίου» υπογραμμίζει ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Καψάλης.

Για την ένταξη των γυναικών στο πρόγραμμα απαιτούνται:

  1. Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από το Δήμο
  2. Λογαριασμός ΔΕΚΟ
  3. Έντυπο Ε112

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής:

www.hopegenesis.org

T: 216 9002088

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστηκε 590 φορές

Προσθήκη σχολίου

Παρακαλώ συμπληρώσε τα υποχρεωτικά πεδία που συμβολίζονται με το (*).
Επιτρέπεται βασική μορφοποίηση με την βοήθεια των κωδικών HTML.
Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά.

Βρίσκεστε εδώ: Home Αρχική Σελίδα Στο πρόγραμμα HOPEgenesis για τη στήριξη της οικογένειας εντάχθηκε ο Δήμος Πωγωνίου