Δήμος Πωγωνίου

×

Μήνυμα

Failed loading XML... Specification mandate value for attribute async attributes construct error Couldn't find end of Start Tag script line 1 Opening and ending tag mismatch: head line 1 and script Opening and ending tag mismatch: html line 1 and head Extra content at the end of the document
Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 11:38

Δώρο αγάπης για τους ωφελούμενους του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

 

Ένα κουτί με χριστουγεννιάτικα γλυκά και ένα όμορφο ημερολόγιο συνοδευόμενα από όλη την αγάπη και το σεβασμό του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Πωγωνίου και των εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» προσφέρθηκαν ως μικρό δείγμα εκτίμησης στους 250 ωφελούμενους, χαρίζοντάς τους χαμόγελα και ελπίδα για το αύριο.

Οι ωφελούμενοι δημότες έχουν αποκτήσει μία ζεστή και τρυφερή σχέση με τους εργαζόμενους στις 5 δομές του προγράμματος ενώ αισθάνονται ασφαλείς γνωρίζοντας ότι το Δ.Σ. βρίσκεται στο πλευρό τους σε ό, τι χρειαστούν.

 «Οι Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων είναι ημέρες αγάπης, αλληλεγγύης και προσμονής. Είναι ημέρες που η ψυχή και η καρδιά μας πλημμυρίζουν με τα αγνότερα των συναισθημάτων. Σε αυτό το μικρό πακέτο που προσφέραμε στους ωφελούμενους δημότες έχουμε βάλει όλη μας την αγάπη, το σεβασμό που τους αξίζει και τις καλύτερες ευχές για Χριστούγεννα γεμάτα θαλπωρή και χαμόγελα» σημείωσε ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. κ. Γρηγόριος Μποντίνης.

 

Διαβάστηκε 266 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 06:51

Προσθήκη σχολίου

Παρακαλώ συμπληρώσε τα υποχρεωτικά πεδία που συμβολίζονται με το (*).
Επιτρέπεται βασική μορφοποίηση με την βοήθεια των κωδικών HTML.
Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά.

Βρίσκεστε εδώ: Home Αρχική Σελίδα Δώρο αγάπης για τους ωφελούμενους του προγράμματος "Βοήθεια στο Σπίτι"