Δήμος Πωγωνίου

×

Μήνυμα

Failed loading XML... Specification mandate value for attribute async attributes construct error Couldn't find end of Start Tag script line 1 Opening and ending tag mismatch: head line 1 and script Opening and ending tag mismatch: html line 1 and head Extra content at the end of the document
Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 09:23

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ GRAMMY Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Καλή επιτυχία εύχονται ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κωνσταντίνος Καψάλης και η Δημοτική Αρχή στον σπουδαίο Λαουτίστα Βασίλη Κώστα για την υποψηφιότητά του για βραβείο Grammy στην κατηγορία «Καλύτερο Λάτιν Τζαζ Άλμπουμ».

Ο Βασίλης Κώστας κατάγεται από τη Βήσσανη Πωγωνίου και παρά την επιτυχημένη του πορεία στο χώρο της μουσικής δεν ξέχασε ποτέ την ιδιαίτερή του πατρίδα αναδεικνύοντας το ξεχωριστό ηχόχρωμα της περιοχής σε όλο το πλάτος και μήκος του πλανήτη.

«Ο Βασίλης Κώστας είναι μία σπουδαία προσωπικότητα κι ένας άξιος μουσικός που έχει καταφέρει, παρά το νεαρό της ηλικίας του, να αφήσει το δικό του στίγμα. Το ταλέντο του έχει αναγνωριστεί εντός κι εκτός Ελλάδας αλλά εμείς στην ιδιαίτερή του πατρίδα έχουμε την τύχη να τον γνωρίζουμε και ως άνθρωπο σεμνό, ταπεινό και με ευγένεια ψυχής. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη διεκδίκηση του βραβείου» δηλώνει ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κωνσταντίνος Καψάλης.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 13 Αυγούστου 2022 είχε πραγματοποιηθεί στην Ι.Μ. Βελλάς μια ξεχωριστή συναυλία που ένωσε επί σκηνής το βραβευμένη διεθνή λαουτίστα με το ζωντανό θρύλο Πετρολούκα Χαλκιά και δεκαοκτώ νέους μουσικούς. Μάλιστα, είχε προηγηθεί 7ημερο πρόγραμμα στη Βήσσανη με καθημερινά μαθήματα και σεμινάρια με εξέχουσες μουσικές προσωπικότητες.

Διαβάστηκε 164 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 09:25

Προσθήκη σχολίου

Παρακαλώ συμπληρώσε τα υποχρεωτικά πεδία που συμβολίζονται με το (*).
Επιτρέπεται βασική μορφοποίηση με την βοήθεια των κωδικών HTML.
Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά.

Βρίσκεστε εδώ: Home Αρχική Σελίδα ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΙΟ GRAMMY Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ