Δήμος Πωγωνίου

×

Μήνυμα

Failed loading XML... Specification mandate value for attribute async attributes construct error Couldn't find end of Start Tag script line 1 Opening and ending tag mismatch: head line 1 and script Opening and ending tag mismatch: html line 1 and head Extra content at the end of the document
Πέμπτη, 23 Μαϊος 2013 11:40

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΦΑΓΕΙΩΝ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΥ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Κατόπιν των αποφάσεων 4/2013 και 5/2013 της επιτροπής διενέργειας διαγωνισμού της Κ.Ε.Π.Π.Ν.Α. αρμόδιο  για την απευθείας ανάθεσης και την σύνταξη τυχόν νέων όρων  για την εκμίσθωση του δημοτικού σφαγείου Παρακαλάμου και Κεφαλοβρύσου είναι το Διοικητικό Συμβούλιο της Κ.Ε.Π.Π.Ν.Α. του Δήμου Πωγωνίου.
Η κοινωφελής Επιχείρηση καλεί τους ενδιαφερόμενους  να καταθέσουν γραπτές προτάσεις για την εκμίσθωση και την περαιτέρω λειτουργία των σφαγείων Παρακαλάμου και Κεφαλοβρύσου στα γραφεία της Κ.Ε.Π.Π.Ν.Α. του Δήμου Πωγωνίου (παλιό Δημαρχείο).
Οι προτάσεις θα αξιολογηθούν από το Δ.Σ. της Κ.Ε.Π.Π.Ν.Α. του Δήμου Πωγωνίου και ο έχων την καλύτερη πρόταση θα κληθεί προς διαπραγμάτευση από το Διοικητικό Συμβουλίο.
Τις προτάσεις σας μπορείτε να τις υποβάλλετε ως την 7-06-2013 ημέρα Παρασκευή στα γραφεία της Κ.Ε.Π.Π.Ν.Α., πληροφορίες  Κάκος Ευθύμιος τηλ.2653360126.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΚΑΚΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

Διαβάστηκε 6356 φορές

Προσθήκη σχολίου

Παρακαλώ συμπληρώσε τα υποχρεωτικά πεδία που συμβολίζονται με το (*).
Επιτρέπεται βασική μορφοποίηση με την βοήθεια των κωδικών HTML.
Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά.

Βρίσκεστε εδώ: Home Εποπτευόμενοι φορείς Κοινοφελής Επιχείρηση πολιτισμού, περιβάλοντος, νεολαίας και αθλητισμού Δήμου Πωγωνίου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΦΑΓΕΙΩΝ ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΥ