Δήμος Πωγωνίου

Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017 11:25

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ-ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ-ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ

 

  1. Περιγραφή ακινήτου:

          Α)Ισόγειο δημοτικό κατάστημα εντός οικισμού Τ.Κ. Βασιλικού, συγκεκριμένα βρίσκεται στην κεντρική πλατεία και συνορεύει  περιμετρικά  με κοινόχρηστους χώρους (ανατολικά με κοινοτικό δρόμο, νότια με την κεντρική πλατεία, δυτικά και βόρεια με πίσω τμήμα κεντρικής πλατείας).

Β)Συνολικά το εμβαδόν του κτίσματος ανέρχεται σε 123,10m2 από τα οποία ο κύριος χώρος του κτίσματος είναι εμβαδού 116,12 m2 και τα W.C.είναι εμβαδού 6,98 m2. Εξωτερικά του κτίσματος και συγκεκριμένα περιμετρικά της ανατολικής και νότιας πλευράς του, υφίσταται χώρος συνολικού εμβαδού 61,87m2 στο ίδιο επίπεδο με το κτίσμα, ο οποίος χώρος καλύπτεται από στέγαστρα που έχουν υπαχθεί στο Ν. 4178/2013 περί αυθαιρέτων κτισμάτων.

  1. Τόπος και ημέρα διεξαγωγής της δημοπρασίας:

          Η δημοπρασία θα διεξαχθεί την 5η Δεκεμβρίου 2017 ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00π.μ., στο Δημαρχείο Πωγωνίου με έδρα το Καλπάκι.

 

Λεπτομέρειες στο συνημμένο αρχείο

 

 

Διαβάστηκε 2540 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2017 11:48

Προσθήκη σχολίου

Παρακαλώ συμπληρώσε τα υποχρεωτικά πεδία που συμβολίζονται με το (*).
Επιτρέπεται βασική μορφοποίηση με την βοήθεια των κωδικών HTML.
Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά.

Βρίσκεστε εδώ: Home Νέα - Ανακοινώσεις Διακυρήξεις ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ-ΔΗΜΟΥ ΠΩΓΩΝΙΟΥ