Δήμος Πωγωνίου

Τρίτη, 12 Απριλίου 2016 08:39

ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΟΓΓΑΔΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στη θέση οδηγού έκατσαν σήμερα οι μαθητές του Νηπιαγωγείου Λογγάδων που επισκέφθηκαν το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Πωγωνίου.

Στόχος του Πάρκου, το οποίο επισκέπτονται σχολεία από όλο το Νομό, είναι η εκπαίδευση των παιδιών σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, με στόχο την ευαισθητοποίηση και την απόκτηση σωστής οδικής συμπεριφοράς.

Τους μαθητές υποδέχτηκε ο Αντιδήμαρχος Πωγωνίου κ. Τάσος Γιούνης που τους μίλησε για τον σκοπό του Πάρκου αλλά και για το Δήμο και στη συνέχεια τα παιδιά διδάχτηκαν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας από την Υπαστυνόμο Α’ της Διεύθυνσης Τροχαίας Ιωαννίνων κ. Κατερίνα Στεριάδη. Μάλιστα είχαν την ευκαιρία να ακολουθήσουν τους κανόνες στην πράξη, με τα ειδικά οχήματα που διαθέτει ο Δήμος Πωγωνίου.

Τα σχολεία που επιθυμούν να επισκεφθούν το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Πωγωνίου μπορούν να προγραμματίσουν την εκδρομή τους στο τηλ. 2653360112 και στην κ. Σοφία Τσέπα.

Διαβάστηκε 2916 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Απριλίου 2016 05:06

Προσθήκη σχολίου

Παρακαλώ συμπληρώσε τα υποχρεωτικά πεδία που συμβολίζονται με το (*).
Επιτρέπεται βασική μορφοποίηση με την βοήθεια των κωδικών HTML.
Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά.

Βρίσκεστε εδώ: Home Νέα - Ανακοινώσεις Δελτία Τύπου - Δραστηριότητες ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΛΟΓΓΑΔΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ