Δήμος Πωγωνίου

×

Μήνυμα

Failed loading XML... Specification mandate value for attribute async attributes construct error Couldn't find end of Start Tag script line 1 Opening and ending tag mismatch: head line 1 and script Opening and ending tag mismatch: html line 1 and head Extra content at the end of the document
Τρίτη, 03 Ιουνίου 2014 05:14

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:Νερόμυλος Ρογοζίου EUROPEAN DESTINATIONS OF EXCELLENCE

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Στην Ιστοσελίδα του Υπουργείου Τουρισμού  και ο Δήμος Πωγωνίου μέσω του EUROPEAN DESTINATIONS OF EXCELLENCE - EDEN,   (ο οποίος αρχικώς συμμετείχε ως Δήμος Δελβινακίου και είχε καταταγεί ως 4ος επιλαχών  το 2010 με κύριο θέμα τον Νερόμυλο Ρογοζίου).

Ο Δήμος Πωγωνίου με στόχο πλέον την  γενικότερη προβολή του,.συνέχισε τις επαφές και τις προσπάθειες με την αποστολή υλικού που αφορά όλο το νέο Δήμο  και σήμερα βρίσκεται στον επίσημο δικτυακό τόπο του Υπουργείου Τουρισμού που εγκαινιάστηκε πρόσφατα. 

Σύμφωνα με το Υπουργείο θα ακολουθήσει ανάρτηση του εν λόγω υλικού στην αγγλική γλώσσα και με την συνεργασία του Δήμου Πωγωνίου θα υπάρξει αρκετό πληροφοριακό υλικό για την περιοχή.

Με την συνέχιση της συνεργασίας θεωρούμε ότι η σύνδεση του Υπουργείου Τουρισμού με το link του www.pogoni.gr  και όπως αυτό θα εξελιχθεί και σε τουριστικό εργαλείο είναι ένα θετικό βήμα για την ανάδειξη του Πωγωνίου. 

Επίσης το Υπουργείο Τουρισμού προτίθεται να διοργανώσει προσεχώς συνάντηση στην οποία θα συμμετάσχουν οι εκπρόσωποι των ελληνικών προορισμών EDEN, με σκοπό τη συζήτηση σχετικά με πιθανές μελλοντικές δράσεις προβολής και προώθησης, κοινούς προβληματισμούς και δυσχέρειες, καθώς και την ανταλλαγή καλών πρακτικών και την περαιτέρω δικτύωση.


Διαβάστηκε 2757 φορές

Προσθήκη σχολίου

Παρακαλώ συμπληρώσε τα υποχρεωτικά πεδία που συμβολίζονται με το (*).
Επιτρέπεται βασική μορφοποίηση με την βοήθεια των κωδικών HTML.
Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά.

Βρίσκεστε εδώ: Home Νέα - Ανακοινώσεις Δελτία Τύπου - Δραστηριότητες ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:Νερόμυλος Ρογοζίου EUROPEAN DESTINATIONS OF EXCELLENCE