Δήμος Πωγωνίου

×

Μήνυμα

Failed loading XML... Specification mandate value for attribute async attributes construct error Couldn't find end of Start Tag script line 1 Opening and ending tag mismatch: head line 1 and script Opening and ending tag mismatch: html line 1 and head Extra content at the end of the document
Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014 05:02

Οι εθελοντές γιατροί και νοσηλευτές της «Ανοιχτής Αγκαλιάς» στην Ήπειρο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες από 12 έως 17/06/2014 σε Καλπάκι-Δελβινάκι-Παρακάλαμο

Με τον διακριτικό τίτλο «Υποστηρίζουμε τη Ζωή», η Ομάδα της «Ανοιχτής Αγκαλιάς», αποτελούμενη από 25 γιατρούς και νοσηλευτές όλων των απαιτούμενων ειδικοτήτων, θα προσφέρει όπως πάντα τις ιατρικές της υπηρεσίες ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους κατοίκους, στις Δημοτικές Ενότητες ΚΑΛΠΑΚΙΟΥ–ΔΕΛΒΙΝΑΚΙΟΥ–ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΥ.
Προτεραιότητα όπως πάντα έχουν τα παιδιά, από βρέφη έως και παιδιά του Γυμνασίου.
Εκτός των ιατρικών εξετάσεων, θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση σε θέματα πρόληψης. Συνεδρίες θα γίνουν από ειδικούς σε παιδιά και ενήλικες για θέματα ψυχικής υγείας.
Η «Ανοιχτή Αγκαλιά» στο Δελβινάκι θα παραδώσει το δεύτερο Χώρο Πολλαπλής Χρήσης, προκειμένου να απασχολούνται δημιουργικά τα παιδιά. Χορηγός είναι η Εταιρία COSMOTE και η οικογένεια Γ. Δημητριάδη που υποστηρίζει για δεύτερη φορά αυτό το εγχείρημα.
Η εκστρατεία στην Ήπειρο σηματοδοτεί την έναρξη του Προγράμματος των Εκστρατειών Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας σε παιδιά και ενήλικες ακριτικών περιοχών που πλήττονται από τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό (ΕΣΠΑ).
Η πολύπλευρη αυτή Προσφορά της Οργάνωσης Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής και Ιατρικής τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας & του Υπουργείου Παιδείας.

Διαβάστηκε 2471 φορές

Προσθήκη σχολίου

Παρακαλώ συμπληρώσε τα υποχρεωτικά πεδία που συμβολίζονται με το (*).
Επιτρέπεται βασική μορφοποίηση με την βοήθεια των κωδικών HTML.
Παρακαλούμε τα σχόλια σας να μην είναι υβριστικά.

Βρίσκεστε εδώ: Home Νέα - Ανακοινώσεις Δελτία Τύπου - Δραστηριότητες Οι εθελοντές γιατροί και νοσηλευτές της «Ανοιχτής Αγκαλιάς» στην Ήπειρο